ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 • Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

  1η ΕΚΘΕΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 2016

  AgroExpo 2016
  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Έκθεση Ιεράπετρας ΑgroΕxpo 2016 γεωργικών εφοδίων, εξοπλισμών, αγροτικών προϊόντων και υπηρεσιών  από επιχειρήσεις όλης της Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε στις 27,28 και 29 Μαΐου στην Ιεράπετρα Κρήτης.
   Η εταιρία ALAGRO συμμετείχε στην έκθεση με τις κεφαλές υδρολίπανσης  iQ  και κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών με την νέα κεφαλή υδρολίπανσης iQ 20 που παρουσίασε για πρώτη φορά στους παραγωγούς της Ιεράπετρας και όχι μόνο. Οι επισκέπτες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω του χαμηλού κόστους της κεφαλής υδρολίπανσης iQ 20 σε συνδυασμό με τις πολλές δυνατότητες που παρουσιάζει το προϊόν.

   


   

 • Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

  AGROTICA 2016

  Κλείνει σήμερα η αυλαία της 26ης Διεθνούς 'Εκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων - AGROTICA 2016, που διεξήχθει με ιδιαίτερη επιτυχία για την εταιρία μας, καθώς πάνω απο 1.500 επισκέπτες πέρασαν απο το περίπτερο της ALAGRO τις τρεις πρώτες ημέρες λειτουργίας της εκθέσης.

  Η ALAGRO συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση AGROTICA, με τα ανανεωμένα αλλά και τα καινούργια της μηχανήματα, παρέχοντας νέες λύσεις στις όλο και αυξανόμενες ανάγκες των σύγχρονων υδροπονικών και συμβατικών καλλιεργειών.

  Στην έκθεση παρουσιάστηκε για πρώτη φορα η νέα τεχνική καλλιέργειας hydroponic pot system, εμπνευστής της οποίας είναι ο ιδρυτής της εταιρίας ALAGRO, κύριος Νικόλαος Μουτεβελής, και η οποία έχει ήδη εφαρμοστεί με τεράστια επιτυχία σε πολλές υδροπονικές καλλιέργειες σε όλη την Ελλάδα. 

  Επιπρόσθετα, νέα μηχανήματα παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην έκθεση Θεσσαλονίκης, όπως ο νέος κάδος ανάμειξης πυκνών μηχανημάτων IQmix αλλά και το IQsms.

  Δείτε στιγμιότυπα απο το περιπτερό μας στην AGROTICA 2016 εδώ.

   

   

   

 • Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 19/03/2015

  "ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ"

  Την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση στην Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων Μεσσηνίας "ΜΠΡΙΣΚΕΙΟΣ ΔΗΜ.", με θέμα τις σύγχρονες τάσεις στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες. Ο γεωπόνος και ιδρυτής της ALAGRO κ. Νίκος Μουτεβελής θα είναι κεντρικός ομιλητής, αναπτύσσοντας το καίριο θέμα της θρέψης φυτών στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες και τα πλεονεκτήματα της Υδροπονικής καλλιέργειας. Θα απαντήσει σε όλες τις απορίες των παραγωγών πάνω στις σύγχρονες μεθόδους θερμοκηπιακών καλλιεργειών και στην ανάγκη ελεγχόμενων μεθόδων θρέψης και καλλιέργειας. Σας περιμενουμε...

 • Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

  Agrotica 2014

  Η Alagro συμμετείχε στην 25η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων Agrotica 2014 κερδίζοντας τις εντυπώσεις στον τομέα των αυτοματισμών στις γεωργικές καλλιέργειες. Με ένα πλήρως εξοπλισμένο περίπτερο, ενημερώσαμε παλιούς και νέους πελάτες μας για τις εξελίξεις στον τομέα των αυτοματισμών και για τα καινούργιες κεφαλές υδρολίπανσης IQ. Δείτε στιγμιότυπα από την Agrotica 2014 εδώ.